Подорож до Італії


Італія - неймовірно приваблива для подорожей країна. Подорож можливо на всіх масових видах пасажирського транспорту: літак, автобус, поїзд, але... Не зручність транспортування головне... Теплий клімат, багата історія і велика кількість визначних пам'яток ще часів Римської Імперії, що лишила по собі багато предметів мистецтва. Багато людей влаштовують собі італійські канікули, щоб познайомиться з тим, як італійці люблять життя! Кухня цілком може стати головною причиною подорожі, адже крім піци і пасти у вас буде можливість спробувати справжню італійську каву, лазанью і тіраміссу. І повірте, не дивлячись на всесвітню популярність цих страв, ніщо не зрівняється з з смаком в Італії!

Міста Італії

Які міста Італії люди прагнуть відвідати в першу чергу?
Рим - столиця Італії і Римської Імперії. Тут же знаходитися Ватикан і Коллизей - головні символи Італії! Окремо варто відзначити Ватиканські музеї і Римський Форум. Подорож до Риму, без мотаній по країні цілком самодостатнім і я вам раджу витратити на нього не менше 4-х днів!

Венеція - потопаюче місто острів на північному сході Італії. Самобутне, незвичайне, автентичне місто човнів, любові, масок і карнавалів, муранського скла, де співають двірники та... брудної води, яка трохи смердить в теплу пору року. Перебування у Венеції не варто планувати більш ніж на дві доби. Острів пішки можна пройти за півтори години, а по центру так взагалі за годину. Різноманітність можна внести подорожжю на довколишні острови (Лідо, Муроно та інші). З Києва і Львова є прямі автобуси до Венеції і сусідній Местре, але на самодете летіти куди зручніше! Також можна купити авіаквитки до Венеції, правда на сьогоднішний день - тільки з пересадками.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Подорож до Словаччини

Подорож до Чехії