Подорож до Чехії

Чехія - популярний напрямок, завдяки багацтву пам'яток, частина з яких збереглися ще з часів середньовіччя, а також робочої міграції. Сьогодні вихідці з України та Росії живуть і працюють в Чехії, а також часто їздять до родичів. Польща і Німеччина - головні транзитні країни для Чехії. Про Австрію та Словаччину також можна сказати щось подібне - країни маю спільний кордон і входять в Шенгенську зону, на яку поширюється безвізовий резім з Україною для власників біометричних паспортів. Також в Чехію їдуть для того, щоб відвідати численні замки та музеї. Або випити знаменитого чеського пива!

Найпопулярніші міста Чехії:


Прага - одне з найкрасивіших міст Європи, а також дуже зручний для наземного транспортного сполучення. Поїздка в Прагу може стати найяскравішим впечателнія за всю подорож по Європі. Жодна столиця континентальної Європи не віддалена від Праги настільки, що в неї незручно доїхати на автобусі.

Якщо будете в Празі і захочете в пивну, то вибирайте пивну у Флеху (U Fleků) - ресторан тематичний за творами Пригода бравого солдата Швейха. Раз на півгодини в загальний зал увалюються веселі музиканти. А ще тут є можливість спробувати унікальне темне пиво! Любителі цього невдалого персонажа зможуть купити собі знаковий сувенір.
Брно - діловий центр, другий за величиною місто після Праги. У нього відмінна наземна транспортна зв'язок з Катовіце, Віднем і Братиславою. Квитки в Брно коштують недорого.
Оломоуц - затишне містечко на сході Чехії, де зупиняються багато відвідувачів зі Східної Європи не тільки завдяки зручному розташуванню, а й неймовірною красою головною історичною площі. ОсобливістьОломоуца - бронзова карта міста в мініатюрі.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Подорож до Італії

Подорож до Словаччини