Подорож до Словаччини


Словаччина - сусідня з Україною країна і дістатися до неї найзручніше на автобусі. Наприклад, з Ужгорода до словацького кордону - всього 2 км! Словаччина знаходиться в шенгенській зоні, що робить поїздку в цю країну ще більш привабливою, оскільки для українців діє безвізовий режим по біометричним паспортам. Доїхати найзручніше на автобусі, хоча є різні можливості, адже подорож по Європі може бути як наземне, так і авіа!

Міста Словаччини, які варто відвідати

Братислава, як столиця Словаччини може запропонувати як розваги, то до приголомшливі транспортні можливості, оскільки аеропорт Братислави приймає рейси ультралоукоста ryanair і знаходиться в 49 км від Відня, столиці Австрії.
Кошице - затишне містечко з гейзером і друге за величиною в Словаччині після Братислави. Також тут знаходитися другий за значенням міжнародний аеропорт, звідки літає лоукост wizzair в МіланЛондон та інші локації, що дозволяє дешево купити авіаквитки.

Попрад - гірськолижний центр Словаччини подібно до українського Івано-Франківську. Будь-який поважаючий себе лижник / сноубордист якщо планує відпочити в Словаччині, повинен запланувати поїздку в Попрад. Також відмінними гірськолижними курортами навколо може похвалитися Жиліна.

Коментарі

  1. Під час крайньої подорожі до Словаччини, для мене Тренчин став дуже при приємним відкриттям https://ua.elenapuzatko.com/trencin/

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Подорож до Італії

Подорож до Чехії